(starter/junior) Consultant Informatiemanagement

Functieomschrijving

Maak een vliegende start als Consultant bij KIM Plus Delta!


Ben jij (bijna) afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende eerste of tweede baan? Word dan Consultant bij KIM Plus Delta! Een technische afstudeerrichting is een pré, maar laat je niet afschrikken als je die niet hebt. Dat doen wij ook niet, want met de juiste persoonlijkheid zien we genoeg mogelijkheden.

Wij zorgen met opleidingen en training on the job dat je je snel in het vakgebied ontwikkelt. Zo ben jij als professional altijd een betrouwbare en efficiënte sparringpartner voor onze klanten. Je voelt je bij ons thuis als je oplossings- en mensgericht bent en enthousiast wordt van samenwerken met (technische) specialisten in een industriële of vastgoed omgeving.


Wie zijn wij?

Wij zijn specialist op het gebied van asset data- en informatiemanagement in de industrie- en vastgoedsector. Op creatieve en innovatieve wijze ondersteunen wij onze klanten in alle fasen van de asset lifecycle. Met behulp van data- en informatiemanagement laten wij de assets van onze klanten optimaal presteren.

Werken bij KIM Plus Delta betekent een constante groei als professional. Wij bieden de ontwikkelingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat jij als professional altijd een betrouwbare en efficiënte sparringpartner bent voor onze klanten! Je voelt je bij ons thuis als je pragmatisch en mensgericht bent en enthousiast wordt van samenwerken met (technische) specialisten in een industriële of vastgoed omgeving.


Wat ga je doen?

Als Consultant zorg jij ervoor dat de informatieystemen van onze opdrachtgevers goed ingericht zijn. Dit doe je enerzijds door het verzamelen, beoordelen en gestructureerd verwerken van informatie. Je zorgt ervoor dat alle benodigde informatie up-to-date is én snel te vinden is. Anderzijds vervul je een coördinerende rol en onderhoud contact met alle stakeholders. Jij zorgt er samen met de projectmanager voor dat projecten binnen scope, budget en volgens planning worden uitgevoerd.

Geen project is hetzelfde. We kijken daarom altijd wie het beste past bij welk project. Natuurlijk kijken we ook samen met jou wat er nodig is om die ervaren KIM Plus Delta consultant te worden. Wij zorgen voor een helder trainingsprogramma en je draait vanaf de eerste dag mee in projecten voor onze opdrachtgevers, waardoor je kennis en vaardigheden in razend tempo ontwikkelen.

Functievereisten

Wie ben jij?

Wij opereren in een heel specifieke wereld en geven jou de kennis en ruimte die nodig is om je in vakgebied te ontwikkelen. Wat jij meebrengt is:

 • Je hebt minimaal (bijna) een HBO/WO Bachelor diploma.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent niet bang om nieuwe contacten te leggen.
 • Je kan zelfstandig, gestructureerd en nauwkeurig werken.
 • Je bent leergierig en vindt het leuk al doende te leren.
 • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift.

En verder:

 • Zie je jezelf wel werken in een industriële of vastgoed omgeving.
 • Laat jij je niet afschrikken door grote hoeveelheden data en informatie.
 • Is een studie in technische richting een pré, maar wij vinden persoonlijkheid minstens zo belangrijk.
 • Is kennis van Excel, SAP, Maximo, Ultimo, Planon, Relatics, contract- of onderhoudsmanagement een pré.

Wat bieden we jou?

 • Zelf vinden we KIM Plus Delta natuurlijk het allerleukste bedrijf om voor te werken. En we vertellen je graag waarom:
 • Je komt te werken in een hecht en gezellig team.
 • We zijn een betrokken en persoonlijke organisatie en vinden een goede werk-privébalans erg belangrijk.
 • Er is veel ruimte voor je eigen inbreng en ontwikkeling.
 • Je krijgt veel vrijheid en veel eigen verantwoordelijkheid.
 • We doen regelmatig leuke dingen samen en gaan graag een (sportieve) uitdaging aan.
 • Verder bieden we een marktconform salaris, pensioenverzekering, 25 vakantiedagen, telefoon, lease-auto, bonus en een jaarlijks wisselend leisure pakket.
 • Jouw standplaats is onze nog te openen nieuwe kantoorlocatie in de regio Amsterdam-Utrecht of onze dependance in Beverwijk.

Zo solliciteer je!

Word je steeds enthousiaster na het lezen van deze vacature en kun je niet wachten om te starten bij KIM Plus Delta? Klik dan direct op de onderstaande knop om te solliciteren!


Wij werven graag zelf en stellen een proactieve benadering van derden niet op prijs.