Engineer Werkinstructies

Functieomschrijving

Werken bij KIM Plus Delta betekent onderdeel zijn van een marktleider op het vlak van data- en informatiemanagement voor bedrijven in de industrie en vastgoed. Wij werken met onze opdrachtgevers aan de toekomst van de industrie. KIM Plus Delta ontzorgt organisaties in de breedste zin van het woord door te helpen om op een flexibele manier en met een toekomstgerichte blik te professionaliseren en klaar te zijn voor de innovatieve industrie 4.0. Samenwerken met KIM Plus Delta is mensen werk, onze specialisten zetten net die extra stap om controle en efficiëntie op de werkvloer te garanderen, niet alleen vandaag maar ook voor de dagen erna. Werken bij ons betekent een constante groei als professional, we bieden een tal van ontwikkelingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat jij als professional altijd een betrouwbare en efficiënte sparringpartner bent voor onze klanten op gebied van informatie-, asset- en datamanagement.


KIM Plus Delta is groeiende, in deze groei zijn wij op zoek naar een Engineer Werkinstructies voor ons team in Nederland.


Wat ga je als Engineer Werkinstructies bij ons doen?

Voor het juiste onderhoud zijn werkinstructies nodig en dat is waar jij onze klanten bij ontzorgt en ondersteunt. Jij begint je dag bij één van onze opdrachtgevers in de fabriek om alle informatie te verzamelen. Je gaat in gesprek met de beheerders en monteurs van de betreffende technische installaties en stelt hierbij de juiste vragen om zo de benodigde input te krijgen. Bij een goede werkinstructie mag een foto niet ontbreken, jij bent dan ook niet bang om vies te worden en weet jezelf in diverse bochten te manoeuvreren voor het perfecte plaatje.


Bij terugkomst van je meeloopronde in de fabriek kan je uitrusten op ons gezellige kantoor in Velsen-Noord waar de koelkast altijd goed gevuld is. Vervolgens werk je achter je bureau de laatste wijzigingen uit in onze database. Met één klik op de knop rolt jouw zelfgemaakte werkinstructie uit het systeem en kan deze met de opdrachtgever besproken worden.


Onze programmeurs zitten ook niet stil en hebben een app voor je ontwikkeld om het werk voor iedereen makkelijker en leuker te maken. Je vult dus geen formulieren in, maar gaat op pad met een tablet met daarop onze werkinstructie app. We slaan alles op in een centrale database, geen dubbelwerk en lekker innovatief. Wij zijn tenslotte informatie professionals. 

Functievereisten

Wat neem je mee?

Herken je jezelf in het volgende? Een relevante afgeronde opleiding, waarin de voorkeur uitgaat naar een gelinkt aan ons vakgebied. Daarnaast zou het leuk zijn als je stage-ervaring hebt op gedaan welke je al een inkijk in onze wereld heeft gegeven.
Je weet het overzicht te bewaren in soms dynamische en snel veranderende omgevingen, je vindt het prettig om een goede balans te hebben tussen het onderdeel zijn van een team en je individuele verantwoordelijkheid.


Daarnaast herken jij jezelf in de onderstaande punten:

  • Jij weet wat schrijven van werkinstructies inhoudt;
  • Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je werk;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met techniek en onderhoud;
  • Je bent flexibel in de zin van opdrachten uitvoeren op verschillende locaties (eventueel ook in het buitenland);
  • Je bent communicatief sterk in zowel Nederlands als Engels.


Wat bieden we je?

Bij KIM Plus Delta werken we aan de toekomst van Informatie en onderhoud. Wij zijn een open, informeel en bieden een flexibele omgeving waarin jij je eigen carrière kan ontwikkelen. Bij ons krijg je vrijheid, verantwoordelijkheid en daarin zijn wij helemaal okay met een fout zo nu en dan, we geloven dat dit alleen maar helpt om nog beter te worden. Daarnaast investeren wij in de toekomst, de toekomst van Predictive Maintenance en de ontwikkeling van onze medewerkers.


Daarnaast bieden wij je het volgende:

  • Flexibiliteit voor een goede privé-werkbalans;
  • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Transparantie omtrent je doorgroeimogelijkheden;
  • Verschillende bedrijfsevenementen;
  • Een flexplek op ons kantoor in Velsen-Noord.

Spreekt dit alles je aan? Stuur je cv naar recruitment@kimplusdelta.nl en een van ons neemt zo snel mogelijk contact met je op.


Note to External Recruiters: All candidate activity and open positions are managed strictly through our Human Resources Department. We kindly request that recruiters not contact employees/hiring managers directly in an attempt to solicit business and present candidates. Submission of unsolicited resumes prior to an agreement set in place between the Human Resources Department and the recruiting agency will not create any implied obligation.